ورفاه سهام توسعه پیشرو رفاه پردیس را به مزایده می‌گذارد

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ ورفاه منتشر شد.

به گزارش صدای بورس، بانک رفاه کارگران با نماد ورفاه اعلام کرد در راستای اجرای ماده ۱۳ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت‌شده نزد سازمان بورس و همچنین بر اساس الزامات ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، قصد دارد تعداد ۱ میلیارد سهم معادل ۱۰۰ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری توسعه پیشرو رفاه پردیس را از طریق برگزاری مزایده واگذار کند.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ ورفاه منتشر شد.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، این مزایده به‌صورت یکجا و با شرایط نقد و اقساط برگزار خواهد شد و تاریخ برگزاری آن روز سه‌شنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۴ تعیین شده است.

بانک رفاه اعلام کرده این اقدام با هدف چابک‌سازی مالی، بهبود ساختار ترازنامه و افزایش سودآوری آتی صورت می‌گیرد. زمان دقیق اعلام نتایج مزایده هنوز مشخص نشده، اما انتظار می‌رود این واگذاری نقش مهمی در تقویت جایگاه مالی بانک رفاه کارگران در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ ایفا کند.

کد خبر 536879

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • مزایده‌های ورفاه بی‌نتیجه ماند

    مزایده‌های ورفاه بی‌نتیجه ماند

    بانک رفاه کارگران با نماد ورفاه اعلام کرد که دو مزایده مهم این بانک در تاریخ ۸ مهر ۱۴۰۴ برای واگذاری سهام شرکت‌های «سرمایه‌گذاری توسعه پیشرو رفاه پردیس» و «پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند» به دلیل نبود متقاضی خرید بی‌نتیجه مانده است.

  • مزایده ورفاه بدون خریدار به پایان رسید

    مزایده ورفاه بدون خریدار به پایان رسید

    بانک رفاه کارگران از عدم حصول نتیجه از برگزاری مزایده واگذاری سهام شرکت سرمایه‌گذاری توسعه پیشرو رفاه پردیس خبر داد.

  • ورفاه ۴۹ درصد سهام پالایش نفت شازند را به مزایده می‌گذارد

    ورفاه ۴۹ درصد سهام پالایش نفت شازند را به مزایده می‌گذارد

    بانک رفاه کارگران در راستای اجرای تکالیف قانونی، قصد دارد بیش از ۴۹ درصد از سهام شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند را به صورت یکجا و نقد در تاریخ ۸ مهرماه ۱۴۰۴ عرضه کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =